Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 46 ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ WIND ΚΑΙ ΤΗΝ ANIMAL ACTION



Την 25η Φεβρουαρίου επέστρεψαν στη γειτονιά τους και οι τελευταίες γατούλες που στειρώσαμε με τη βοήθεια της WIND και της ANIMAL ACTION.
Σε όλες τις γατούλες εκτός από τη στείρωση έγινε και εξωτερική αποπαρασίτωση και δόθηκε αντιβίωση Draxin. Επίσης κόπηκε μία μικρή γωνίτσα από το ένα αυτάκι - σημάδι που παγκοσμίως σημαίνει πως το ζώο έχει στειρωθεί - έτσι ώστε να μην ξαναπιάνεται το ίδιο ζώο και υποβάλλεται ξανά στην ίδια διαδικασία.
Κάποιες από τις γατούλες χρειαζόταν μεγαλύτερη ιατρική βοήθεια. Είχαμε 3 με πυομήτρα, μία με εκτεταμένα βαριά δερματικά και μία με αιμορραγούσα ουρά που κόπηκε. Η καταπληκτική κτηνίατρός μας, κα. Κατερίνα Φαλτσή, έκανε όλες τις στειρώσεις και τις θεραπείες με μεγάλη προσοχή και αγάπη. Σε κάποιες περιπτώσεις δε που ο καιρός ήταν ιδιαίτερα άσχημος, κράτησε τα ζώα στο ιατρείο της και 4 μέρες (αντί για 2 που είχαμε συμφωνήσει).
Οι εθελοντές και οι ταϊστές μας καταπληκτικοί. Δεν πτοήθηκαν ούτε από τα χιόνια ούτε από τις θερμοκρασίες υπό του μηδενός ούτε από τα σύντομα χρονικά περιθώρια που είχαμε. Έτσι όλα έγιναν άψογα και στην ώρα τους!
Οι στειρώσεις έγιναν στις περιοχές: Ιπποκράτειο, Αρετσού, Άνω Πόλη, Χαριλάου, Φοίνικας, Βασιλικά.
Αρχικά μας δόθηκαν 40 στειρώσεις και όταν τις τελειώσαμε εγκαίρως, μας δόθηκαν bonus άλλες 6! Επιπλέον στειρώθηκαν και 4 αρσενικά, τα οποία καλύφθηκαν από το Σωματείο μας.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βοήθησαν, την Μαρία, την Άννα, τον Δημήτρη, το Νίκο, την Πόπη, τον Αντώνη, τον Γιώργο, την Ευαγγελία και φυσικά την κα. Φαλτσή, την WIND και την ANIMAL ACTION! Ανυπομονούμε για την επόμενη συνεργασία μας!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: